Search

Нашият екип

Запознайте се с екипа ни от професионалисти в областта.
Веселина Фелдман

Веселина Фелдман

психолог, специалист психотерапия с коне, основател и председател на Сдружение Конна Терапия 

Има 5 години опит като научен асистент към научно-изследователски проекти в областта на когнитивната наука. 5 години опит в областта на клиничната психология. След което през 2015 г. основава Сдружение Конна Терапия и изкарва първата си специализация в тази област - психотерапия с коне в Мадрид. През 2017 г. изкарва курс по хипотерапия за малки деца в Прага. Всяка година участва и посещава различни международни конференции, конгреси, уъркшопи и проекти в областта на терапията с помощта на коне. Има над 30 години опит с коне.
Теодора Цолова

Теодора Цолова

кинезитерапевт

10 годишен опит в областта на кинезитерапията при увреди и профилкатика на гръбачен стълб при възрастни и деца. Практиката й се позовава на класически, но също така и източни методи. Допълнителни курсове и квалификации в областта на психосоматиката, психологията и педагогиката. От 2023 г. е в обучение по физиотерапия с помощта на коне по методиката на Чешката Асоциация по терапевтична езда. 
Анна Радова

Анна Радова (Anna Radova)

гост-специалист и ментор;
педиатричен рехабилитатор, физиотерапевт и лектор по терапии с помощта на коне

От 2012 г. работи като физиотерапевт в Caballinus, център, специализиран в терапиите с помощта на коне за деца в Прага. От 2017 г. Анна е и лектор към Чешката Асоциация по терапевтична езда (CEFTA) в курса „Терапии с помощта на коне за малки деца и бебета“, в който се обучават чуждестранни и чешки студенти. От 2021 г. Анна работи в тясно партньорство със Сдружение Конна Терапия, като ментор, супервизор и терапевт.

Нашата безценна опора!

Център "Приятели на Зита" се изгражда изцяло с дарения и помощта на много хора, фирми, организации и доброволци. Ежедневната ни работа също би била непосилна без нашите верни помощници. 

Благодарим за тяхната безценна подкрепа през годините!
екип, доброволци